Københavns Kommunes logo

Hackstage invites: Smag På Dig Selv

Det bliver en totaloplevelse, når Christiania-trioen Smag På Dig Selv møder Hackstage, der har skabt en scenografi, som bl.a. byder på en kubistisk 3D-projektion skabt ved hjælp af kunstig intelligens.

Hackstage inviterer sammen med Christiania-trioen Smag På Dig Selv til en totaloplevelse i Valby Kulturhus. Smag På Dig Selv fyrer op for en hæsblæsende koncert med saxofoner, trommer og en fantastisk gakket blanding af trance, drum n’ bass, balkan og swing.

Smag På Dig Selv er et mash-up af din yndlings-techno-DJ, din fars jazzhelte og din lillebrors black-metal-favoritter. Med poetiske indslag og industrielle rekvisitter, sætter de gang i festen på tværs af generationer.

Denne aften bliver Smag På Dig Selv ledsaget af en scenografi, du sent vil glemme, skabt af Hackstage. Imens musikken spiller fortolker Hackstage den bl.a. ved hjælp af kunstig intelligens og fremvist det live i en kubistisk 3D-projektion.

Hackstage er et kreativt bureau med speciale i videokunst og tekniske løsninger inden for scene- og performancekunst. Deres audiovisuelle forsknings- og udviklingslaboratorier er placeret i København, Danmark. De udvikler og anvender skræddersyet teknologi, der udfordrer sanserne og opløser perceptuelle grænser.

Hackstage opsætter desuden en mini-udstilling i koncertrummet, hvor du kan se fine art prints lavet ved brug af en række forskellige kunstige intelligenser, såsom Midjourney, Dall-E, Stabile Diffusion mm.

Praktisk information

  • Fredag d. 18. november kl. 20.00-21.00.
  • Koncerten er gratis men kræver tilmelding.

Arrangementet er støttet af Kultur – og Fritidsudvalgets coronapulje

Kultur – og fritidsudvalget i Københavns Kommune har afsat midler til kulturelle aktiviteter i København for at sætte skub i kulturlivet, og støtte udøvende kunstnere efter en lang periode med coronanedlukning. Dette arrangement har modtaget midler fra coronapuljen.

Kontakt

Valby Kulturhus, Teatersalen

Valgårdsvej 4

2500 Valby
Del med