Københavns Kommunes logo

Weekend-drejekursus og en aften med glasering ved Jesse Nielsen

Lær at dreje på en weekend i det hyggelige keramikværksted i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Dette keramikkursus handler udelukkende om at dreje alt det man kan og få drejeteknikkerne på plads, øve sig og blive bedre til de stadier af drejningen man ikke føler sig helt tryg ved. Du vil få mulighed for at dreje smalt, bredt, højt og lavt. Det er dig, der bestemmer. Udgangspunktet er at du lærer leret at kende på drejeskiven. Alle kursister har deres egen drejeskive til fri brug under kurset. 

Hvem kan være med?

Man kan være med både som begynder og letøvet.  Det er for alle som har lyst til at prøve kræfter med drejning for første gang eller dem som har drejet før, men har nogle ting der driller eller vil tage det niveauet videre.

Keramiker som underviser

Jesse er keramiker, har pottemager grundforløbet i CV'et, samt adskillige keramikkurser indenfor drejning, støbning og glasurteknikker. Ud over dette har hun bred undervisningserfaring med børn, unge og voksne i keramiske teknikker..

Keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Værkstedet er brugerdrevet og prisen for kurset er for undervisningen og materialerne, så kursisterne forventes at tage del i oprydning og rengøring på lige fod med andre brugere.

 

Praktisk info

Værkstedet må kun benyttes i undervisningstimerne.

Kurset strækker sig over en weekend og en hverdag ca. to uger efter. Vi drejer lørdag d. 25. og søndag d. 26. marts begge dage kl. 10-16 og glaserer torsdag d. 13. april fra 18-22

Undervisningen sker i Keramikværkstedet i Lyrskovgade 2-4, 4. sal, 1758 København V.

Prisen for kurset er Kr. 1200,- Inklusive 3 kg ler.

Husk praktisk tøj og frokost.

Vær opmærksom på at billetten ikke kan refunderes fra 14 dage før kursets start.

 

Kontakt

Vesterbro Kulturhus

Lyrskovgade 4

1758 København V
Del med