Tak fordi du ikke ryger på Bavnehøj Idrætsanlæg!

I uge 41 sætter Bavnehøj Idrætsanlæg fokus på et røgfrit idrætsliv! Idrætsforeningerne der er hjemmehørende på anlægget står sammen i indsatsen om at skabe et røgfrit idrætsmiljø for de mange børn og unge der dagligt kommer på anlægget!

Således har foreningerne i fællesskab udarbejdet en rygepolitik for Bavnehøj Idrætsanlæg samt indspillet en kampagnevideo og i uge 41 kan du møde konsulenterne bag projektet, stille spørgsmål og deltage i små events.

”For os er det helt afgørende, at alle foreningerne på Bavnehøj står sammen om et røgfrit idrætsliv. I Chin-Gu Full Contact bakker vi fuldt op, så børn og unge kan være en del af fællesskabet uden at blive mødt af røg og snus” siger Bayram Korkmaz der er formand i Kickboxingforeningen Chin-Gu Full Contact.

Projekt Røgfrie Idrætsanlæg er et samarbejde mellem SUF, DGI og KFF og er et indsatsområde i Københavns Kommunes overordnede vision omkring et Røgfrit København 2025.

På følgende link kan du læse den fulde pressemeddelelse udsendt fredag den 30. september: Flere foreninger går med i samarbejde om røgfrit idrætsliv | DGI (ritzau.dk)