Legestue mandag og torsdag

Forældrestyret legestue, med hygge, leg og fællesskab for børn (0-4 år) og deres voksne - hver mandag og torsdag i Valby Kulturhus.

Legestuen er et løbende tilbud for hjemmegående forældre, bedsteforældre eller pap-forældre og deres 0-4 årige. Her er mulighed for at hygge sig i fællesskab med andre voksne med småbørn. Der er samtidigt god plads til, at børnene kan lege, løbe og synge.

Praktisk information

Mandag mellem kl. 9.30 og 13.00 og og torsdag 9.30-14.00 kan børn og forældre/bedsteforældre på egen hånd benytte Kulturhusets faciliteter. Der er adgang til stor rullemadras og diverse legeredskaber. desuden kan man koge vand og varme babymad i en microovn. Legestuen er lukket i alle skoleferier og på helligdage. 

OBS. De forældre der benytter legestuen sørger selv for at rydde tingene ud samt at rydde op og tørre borde af efter sig selv - samt for dem der evt. skulle have glemt det.

Legestuen er selvkørende og uden personale, så hjælp hinanden med at passe på faciliteterne.

Kode til lokalerne kan rekvireres på kontoret på 1. sal. Den første der kommer åbner dørene. Og den sidste der går sørger for at alle døre er lukkede igen.

Fakta om Legestue:

Sted: 2. sal i Valby Kulturhus.

Hvornår: Hver mandag og torsdag. Legestuen er lukket i alle skoleferier og på helligdage.

Tid mandage: Kl. 9:30-13.00 torsdage til kl. 14:00

Målgruppe: Børn mellem 0-4 år og deres voksne.

Pris: Gratis

Tilmelding: Tilmelding er ikke nødvendig - man møder bare op.

Kode til lokalerne kan rekvireres på kontoret på 1. sal.

Valby Kulturhus

Valby Kulturhus, 2. sal

Valgårdsvej 4

2500 Valby

Kontaktperson

Iben Benedikte Ravn

ibenra@kk.dk

Del med