Om Kultur og Fritid V

Om Kultur V

Kultur V i Københavns Kommune dækker en lang række kulturhuse, biblioteker og idrætsanlæg i Valby, Vanløse, Vigerslev, Sydhavnen og på Vesterbro.

Københavns Kommunes logo

Kultur og Fritid V

Kultur og Fritid V er en del af Kultur – og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. Forvaltningen er inddelt i 10 bydele med hver sin bydelsleder:  

Østerbro/Nordhavn: Bydelsleder Åsmund Kverneland kl5s@kk.dk 

Vanløse: Bydelsleder Mikkel Hellden-Hegelund mikhel@kk.dk

Valby: Bydelsleder Mette Enemærke EA3P@kk.dk

Amager Øst: Bydelsleder Bjarne Fey b55h@kk.dk  

Amager Vest: Bydelsleder Thomas Bøgh ff5b@kk.dk 

Nørrebro: Niels Ladefoged nielsl@kk.dk 

Brønshøj-Husum: Bydelsleder Rasmus Elleby elleby@kk.dk 

Bispebjerg: Bydelsleder Stine Høi Sørensen stines@kk.dk 

Vesterbro & Kongens Enghave: Bydelsleder Trine Marie Ingeberg bk2u@kk.dk 

Indre By & Christianshavn: Bydelsleder Sanne Caft sannec@kk.dk 

Vores vigtigste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig. Vi er til for dig, der skaber kultur og idræt, eller som vil lave det sammen med os – og vi åbner døren for alle jer, der deltager i vores arrangementer på bibliotekerne, i vores kulturhuse og i vores idrætsanlæg. Vi lægger vægt på at komme ud i alle kroge af bydelen, og sammen med dig og dine naboer arbejder vi for at udvikle vores aktiviteter og huse. 

I Kultur og Fritid V samler vi biblioteker, idrætsanlæg, kulturhuse og svømmehaller i følgende københavnske bydele: Valby, Vanløse, Vesterbro og Sydhavnen.

Kultur og Fritid V er en organisationsenhed under Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) i Københavns Kommune.

Kultur og Fritid V betjener ca. 165.000 københavnere. Det svarer til godt en fjerdedel af Københavns Kommunes samlede befolkning. 

En del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune

Som en organisationsenhed under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune arbejder Kultur og Fritid V under ansvar overfor de politiske beslutninger, som træffes i Københavns Borgerrepræsentation og Kultur- og Fritidsudvalget.

Kultur- og Fritidspolitikken i Københavns Kommune fastsætter rammerne for Kultur og Fritid V’s målsætninger og daglige arbejde.

Læs mere om Kultur- og Fritidspolitikken her.

Kultur og Fritid V arbejder desuden under ansvar overfor de politiske beslutninger og prioriteringer, som Københavns Borgerrepræsentation og Kultur- og Fritidsudvalget løbende måtte træffe.

Læs mere om Kultur- og Fritidsudvalget (KFU) i Københavns Kommune her.