Københavns Kommunes logo

Repair Café Valby

Repair Café Valby: Kom og få hjælp til at reparere dine ødelagte ting. Hver den 2. torsdag i måneden på 4.sal i Valby Kulturhus.

Kom og få hjælp til at reparere dine ødelagte ting. Hvis vi reparerer i stedet for at smide ud sparer vi ressourcer og genererer mindre affald.

Alle er velkomne, vi hjælper hinanden med at reparere, du skal altså være med til at reparere dine egne ting i fællesskab med vores dygtige fiksere. Der er næsten igen grænser for hvad vi kan hjælpe med at reparere, det skal bare kunne stå på et bord.

OBS: Det er ikke alle reparationer der lykkes, vi er alle frivillige og gør vores bedste. Alle reparationer er på eget ansvar, vi bistår blot ved reparationen og alle reparationer udføres i fællesskab og ganske gratis.

Praktisk information

Vi forbeholder os retten til at sige nej til en reparation. Hvis der er behov for reservedele eller materialer vi ikke har liggende skal du selv stå for at anskaffe dem.

Husk at medbringe: batterier, ledninger, medier til test, brugsanvisninger, ekstra dele eller andet der evt. er nødvendige for reparationen!

Sørg venligst for at det du medbringer er rent, vi reparerer ikke på ting der ikke er rengjorte.

Vi reparerer hver den 2. torsdag i måneden kl. 17.00 - 19.00.på 4. sal i Valby Kulturhus på Toftegårds Plads.

Hvis du gerne vil være aktiv i Valby reparationsnetværk eller har spørgsmål så kom og sig hej, find Repair Café Valby her på Facebook eller skriv til Asger Gad på gn7s@kk.dk.

Kontakt

Valby Kulturhus, 4. sal

Valgårdsvej 4

2500 Valby

Kontaktperson

Asger Gad

gn7s@kk.dk

Del med