Repair Café Vanløse

Kom med til Repair Café Vanløse, der afholdes 2. søndag i hver måned i Kultursalen på 1. sal i Kulturstationen Vanløse.

Kom med til Repair Café Vanløse den anden søndag i måneden på Kulturstationen Vanløse. Repair cafeen afholdes i Kultursalen på 1. sal. Vi er der fra kl. 14.00 til kl. 17.00.

OM REPAIR CAFÉ VANLØSE:

Repair Café er et bæredygtigt udviklingskoncept, hvor frivillige ildsjæle hjælper lokale borgere, så de selv kan reparere ødelagte genstande som fx tøj, elektronik, smykker eller møbler, som ellers ville være blevet smidt ud. Konceptet er derfor også med til at skabe fællesskab og community.

Formålet med en Repair Café er at reducere affald, ændre forbrugsmønstre og skabe viden om og lyst til grøn omstilling. Vi skal stå sammen om at ændre smid-ud-køb-nyt-kulturen.
Repair Café Vanløse afholdes af Vanløse Lokaludvalg og frivillige og er en del af det større udviklingskoncept Repair Café Danmark.

HUSK:

Vi har værktøjet, medbring selv eventuelle reservedele og materialer!

OBS:

Reparationer må ikke være konkurrenceforvridende i forhold til det lokale erhvervsliv og de frivillige fixere forbeholdes retten til at sige nej til en reparation. Ligeledes kan de frivillige fixere ikke holdes ansvarlig for reparationerne såfremt der skulle opstå en skade eller forværring.

VIL DU VÆRE FRIVILLIG?

Hvis du har lyst til at blive frivillig i Repair Café Vanløse er du velkommen til at kontakte Vanløse Lokaludvalgssekretariat eller skrive til repaircafevan@ncjuul.dk

Kulturstationen Vanløse

Kulturstationen Vanløse, Kultursalen/ Værkstedet

Frode Jakobens plads 4, 1 sal

2720 Vanløse

Kontaktperson

Vanløse Lokaludvalg

2612 1211

Del med