Bavnehøj Hallen får tiltrængt ansigtsløftning

Den ikoniske idrætshal fra 1960’erne er i fuld gang med at blive shinet gevaldigt op.

Bavnehøj Hallen er fast hjemsted for mange af lokalområdets foreninger, skoler og private aktører, ligesom der jævnligt afvikles stævner, turneringer og TV-kampe - der er med andre ord gang i hallen fra morgen til aften alle ugens syv dage.

Efter mange års intensiv brug fremstår dele af hallen dog nu så slidt, at Københavns Kommune har igangsæt en større istandsættelse - og derfor kan de mange brugere se frem til at få en forårsopfrisket hal tilbage, når istandsættelsen efter planen er afsluttet med udgangen af marts 2022.

Nye farver og gulve i omklædningsrummene

Hallen har været præget af fugtskader og dårligt indeklima - især i omklædningsrummene. Skaderne er allerede udbedret, og nu er vægge og lofter i samtlige omklædningsrum ved at blive malet.

Der kommer også ny, lys skridsikker vinylbelægning på gulvet i to af omklædningsrummene, mens gulvene i de øvrige omklædningsrum bliver renset i bund for kalk, så de røde klinker fremstår som nye.

Desuden kommer der flere slagbænke i både hallen og den lille træningssal, hvilket giver mere opbevaringsplads for hallens faste brugere.

Bedre forhold for publikum

På det høje gulv i hallen er det gamle, blå terrazzo-gulv allerede skiftet ud med ny mørkegrå linoleum, hvilket giver hallen en mere eksklusiv fremtoning. Betongulvet på de to tribuner males i en lys grå nuance, bænkene afmonteres for at få en slibning og lakering, så de fremstår lyse og flotte, og metalhægterne rettes op, så bænkene sidder helt lige, når de monteres på ny.

Dermed kan både aktive og publikum glæde sig til de nye forhold i den gamle hal, som efter planen står klar til at blive genindtaget 1. april.