Stor renovering i gang i Vanløsehallerne

Den gamle Hyltebjerghal - nu Hal 2 i Vanløsehallerne - er i øjeblikket ved at få en tiltrængt opgradering og kærlig ansigtsløftning.

En indvendig renovering af Hal 2 i Vanløsehallerne har længe været et stort ønske - utilstrækkeligt lys, nedslidt gulv og dårlig akustik har ikke givet de forhold, hallens mange aktive brugere fortjener. Derfor vækker det forhåbentlig også glæde blandt foreninger, skoler og alle andre faste gæster, at hallen nu får nye lysarmaturer, ny lyd og nyt gulv.

Renoveringen, der blev indledt som det første i det nye år, er nødvendig for at sikre gode rammer til afvikling af træning, stævner, kampe og skoleaktiviteter for alle lokalområdets borgere. Når hallen igen står klar til at tage imod glade brugere, vil det være med nyt lækkert gulv fra Gerflor, nye BOSE-højtalere samt nye LED-armaturer med DALI-justerbar belysning.

I forbindelse med renoveringen bliver antallet af badmintonbaner også udvidet fra fem til seks baner, så vi kan få endnu flere idrætsaktive Vanløse-borgere i hallerne fremover.

Københavns Kommune glæder sig til at byde alle brugerne velkommen tilbage i deres nye hal, når den efter planerne står klar den 21. februar 2022.