Valby Bibliotek genåbner 3. februar

Stormskaderne efter Maliks besøg i weekenden kostede Valby Bibliotek et par ufrivillige lukkedage, men nu er der givet grønt lys til at genåbne.

Birketræet, der i sidste uge stod så fint foran indgangen til Valby Bibliotek, endte desværre i taget på det 300 år gamle hus under weekendens storm, og de seneste dage har biblioteket derfor været lukket for både personale og offentligheden af sikkerhedshensyn.

Nu er rådgivere fra Københavns Kommune og Rambøll færdige med at inspicere skaderne, og konklusionen er heldigvis, at det er fuldt forsvarligt at genåbne biblioteket. Personalet er derfor allerede i gang med at gøre biblioteket klar til genåbningen torsdag den 3. februar.

Da der stadig mangler en del oprydning i gården, vil byttecentralen være lukket, så længe der arbejdes - men også den del af biblioteket forventes at kunne genåbne om kort tid.

Har du spørgsmål om materialer eller andet, er du altid mere end velkommen til at kontakte Københavns Biblioteker mandag til fredag fra 10.00 til 18.00 på telefon 33 66 30 00.