Københavns Kommunes logo

Rollespil (10-16 år)

Find dit sværd og kostume frem og kom til rollespil hver anden torsdag i Valbyparken.

Rollespil går ud på at bruge din fantasi og spille en anden person. Du skaber din egen karakter (rolle), med bestemte egenskaber og karaktertræk. Ud fra dine valg undervejs kan du påvirke spillets og handlingens forløb.

Liverollespil i ulige uger

Live Rollespil foregår hver anden torsdag i Valby Parken. Altid i ulige uger. Det er fra kl. 15.30-18.00 (i sommerhalvåret til 19.00). Liverollespillet starter op igen fra d. 18. august 2022. Mødestedet er Naturlegepladsens overdækkede bålplads, kaldet Bifrost.

Udvikling af karakter i lige uger

I lige uger er der mulighed for at deltage i et ’åbent møde’ i Børnekulturstedets lokaler på 2. sal i Valby Kulturhus. Her kan man snakke med andre rollespillere og med dem der styrer spillet, fx. om sin rolle, få hjælp til at skrive en baggrundshistorie med mere. Det åbne møde er fra kl. 17.00 til ca. 19.00 (undtaget ferier og helligdage). Under Corona er rollespilscafeen digital.. Information herom findes på VP-siden her

Valby parkens Rollespil er en del af Rollespilsfabrikken

Zone2/Valby Kulturhus har i samråd med Emil indgået aftale med foreningen Rollespilsfabrikken om at Valbypark Rollespillet bliver en del af Rollespilsfabrikkens Juniorrollespil. Det betyder at administrationen kommer på andre hænder, men kommer ikke til at skabe ændringer for VP rollespillets form. 

Læs mere om Valbyparkens Juniorrollespil her!

Information og tilmelding vil fremover skulle ske via VP rollespil. Her kan du læse om historien og reglerne og det er her du fremover kan tilmelde dig. 

Emil Kretzschmar er instruktør

Emil Kretzschmar fortsætter med at styret rollespillet i Valby Parken; som han har gjort siden 2006. Slagets gang styres i samarbejde med en gruppe unge spilleledere.

Medlemsskab af Rollespilsfabrikken

For at gå til rollespil skal man være medlem af foreningen Rollespilsfabrikken.

Medlemsskabet koster 100 kr. og gælder for et kalenderår. 

Tilmelding til Rollespil i Valbyparken

Torsdage i ulige uger fra kl. 15.30 til 18.00 (19.00 i sommerhalvåret)

Startdato: 18. august 2022

Slutdato: 8. december 2022

Pris afhængig af starttidspunkt. For alle 9 spilgange koster det 560 kr. svarende til 70 kr. pr. mødegang i Valbyparken. Desuden giver tilmeldingen adgang til de åbne møder på lige torsdage i Valby Kulturhus eller digitalt.