Rollespil (10-16 år)

Find dit sværd og kostume frem og kom til rollespil hver anden torsdag i Valbyparken.

Rollespil går ud på at bruge din fantasi og spille en anden person. Du skaber din egen karakter (rolle), med bestemte egenskaber og karaktertræk. Ud fra dine valg undervejs kan du påvirke spillets og handlingens forløb.

Liverollespil i ulige uger

Live Rollespil foregår hver anden torsdag i Valby Parken. Altid i ulige uger. Det er fra kl. 15.30-18.00 (i sommerhalvåret til 19.00). Liverollespillet starter op efter sommerferien fra d. 17. august 2023. Mødestedet er Naturlegepladsens overdækkede bålplads, kaldet Bifrost.

Udvikling af karakter i lige uger

I lige uger er der mulighed for at deltage i et ’åbent møde’ i Børnekulturstedets lokaler på 2. sal i Valby Kulturhus. Her kan man snakke med andre rollespillere og med dem der styrer spillet, fx. om sin rolle, få hjælp til at skrive en baggrundshistorie med mere. Det åbne møde er fra kl. 17.00 til 19.00 (undtaget ferier og helligdage). 

Valby parkens Rollespil er en del af Rollespilsfabrikken

Valbypark Rollespillet er en del af Rollespilsfabrikkens Juniorrollespil. Det betyder at administrationen varetages af foreningen Rollespilsfabrikken som Zone2/Valby Kulturhus har indgået aftale med. Læs mere om Valbyparkens Juniorrollespil her. 

Information og tilmelding sker via VP rollespil. Her kan du læse om historien og reglerne.

Emil Kretzschmar er instruktør

Emil Kretzschmar fortsætter med at styret rollespillet i Valby Parken; som han har gjort siden 2006. Slagets gang styres i samarbejde med en gruppe unge spilleledere.

Medlemsskab af Rollespilsfabrikken

For at gå til rollespil skal man være medlem af foreningen Rollespilsfabrikken.

Medlemsskabet koster 100 kr. og gælder for et kalenderår. 

Tilmelding til Rollespil i Valbyparken

Torsdage i ulige uger fra kl. 15.30 til 18.00 (19.00 i sommerhalvåret)

Pris afhængig af starttidspunkt. Det er aldrig for sent at starte. Find pris og spilledage via linket. Tilmeldingen til Live Rollespil i Valbyparken giver også adgang til de åbne møder på lige torsdage i Valby Kulturhus.