Spillaboratoriet

Spillaboratoriet

Spillaboratoriet er et tilbud til nørder og spilinteresserede uanset alder. 

Her kan du møde foreninger, fællesskaber og projektgrupper inden for rollespil, D&D, Warhammer, brætspil og cosplay, eller låne lokaler til dine egne nørdede aktiviteter.   

Om Spillaboratoriet

Spillaboratoriet er både et projekt og et fysisk sted.

Projektet har til formål at styrke det københavnske spilmiljø og er et samarbejde mellem Rollespilsfabrikken og Valby Kulturhus, støttet af Folkeoplysningen København.

Stedet finder du på 3. etage i Valby Kulturhus, hvor lokalerne er indrettet til at kunne rumme så mange aktiviteter som muligt inden for spil og nørderi.

Hvad kan jeg lave i Spillaboratoriet? I Spillaboratoriets lokaler kan du både deltage i de tilknyttede foreninger og fællesskabers arrangementer og finde lokaler til dine egne aktiviteter.

Hvor og hvornår foregår der ting? Du kan finde aktiviteter og arrangementer nederst på denne side. Alle aktiviteter arrangeres frivilligt af de tilknyttede foreninger og fællesskaber.

Åbningstider: Etagen er åben fra kl. 08.00-22.00
Dørene er låst med kode som du kan få udleveret ved at komme ned forbi Valby Kulturhus’ kontor på 1. sal.

Har du spørgsmål, idéer eller brug for hjælp med noget, kan du i hverdage fra kl. 10.00- 16.00 ofte finde projektlederen på 1. sal i Valby Kulturhus eller skrive en mail til: yu0w@kk.dk

Kontakt

Spillaboratoriet

Valby Kulturhus, 3. sal

Valgårdsvej 4

2500 Valby

Kontaktperson

Projektleder

40329421

yu0w@kk.dk